𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘𝗦𝗛𝗔𝗧 𝗗𝗛𝗘 𝗕𝗜𝗭𝗘𝗟𝗝𝗔 𝗠𝗔𝗚𝗝𝗜𝗞𝗘 💫🧚‍♀️
Nga 𝗛𝗮𝗻𝘀 𝗞𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗔𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝗲𝗻
𝘙𝘦𝘨𝘫𝘪𝘢 & 𝘗𝘦𝘳𝘴𝘩𝘵𝘢𝘵𝘫𝘢 | 𝘟𝘩𝘶𝘭𝘪𝘢𝘯𝘰 𝘉𝘳𝘪𝘴𝘬𝘶
𝘐𝘯𝘵𝘦𝘳𝘱𝘳𝘦𝘵𝘰𝘫𝘯𝘦̈:
𝑬𝒍𝒊𝒅𝒐𝒏 𝑨𝒍𝒊𝒌𝒂, 𝑱𝒐𝒓𝒊𝒅𝒂 𝑴𝒆𝒕𝒂 & 𝑴𝒂𝒅𝒊 𝑺𝒆𝒍𝒊𝒎𝒊
𝗘 𝗦𝗵𝘁𝘂𝗻𝗲̈ 𝟮𝟱 𝗠𝗮𝗿𝘀 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟬:𝟯𝟬 / 𝟭𝟭:𝟯𝟬
𝗘 𝗗𝗶𝗲𝗹𝗲̈ 𝟮𝟲 𝗠𝗮𝗿𝘀 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟬:𝟯𝟬 / 𝟭𝟭:𝟯𝟬
📍 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝗶 “𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀𝗮𝗻𝗱𝗲̈𝗿 𝗠𝗼𝗶𝘀𝗶𝘂”

Përralla “Princeshat dhe bizelja magjike”, e cila është shkëputur nga përralla klasike e Andersenit kësaj here vjen në formë muzikale dhe komike.

Një mbretëri e tërë ka rënë në dëshpërim pasi Princi nuk arrin dot të gjejë një princeshë. Me ndihmën e bizeles magjike më në fund ai gjen princeshën e zemrës.

🎫 Bileta & Rezervime: 👇
𝗧𝗲𝗹 / 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽 –> 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯
𝘊̧𝘮𝘪𝘮𝘪 𝘪 𝘣𝘪𝘭𝘦𝘵𝘦̈𝘴 | 100 𝘓𝘦𝘬
Orari i biletarisë👇
𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭𝟮:𝟬𝟬 𝗱𝗵𝗲 𝟭𝟳:𝟯𝟬 – 𝟭𝟵:𝟬𝟬