Corleone kishte ofenduar Drenicën në emisionin “Zonë e Lirë”. Si hakmarrje për këtë atij iu bllokua rruga dhe u qëllua me grushta  deri në alivanosje në Komaran të Drenicës, në rrugën Prishtinë -Pejë.

Eskorta e Valit u ndal për shkak të rrugës së keqe që është në riparim dhe me të ndalur të veturave, ka filluar edhe rrahja.

Bëhet e ditur Vali ka marrë disa lëndime dhe nuk do të mund del kohë të gjatë në opinion.

Sipas fjalëve të dëshmshitarëve okularë këtë e ka organizuar Sami Lushtaku, i cili një kohë të gjatë e ka përcjell aktivitetin e Vali Corleones, pas ofendimit që i ka bërë Drenicës.