Politikat e privatesise

Në apollon.tv, i arritshëm nga http://www.apollon.tv/, një nga përparësitë tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje informacioni që mblidhen dhe regjistrohen nga apollon.tv dhe mënyrën se si i përdorim ato.

Nëse keni pyetje shtesë ose keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Kjo Politikë e Privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata ndanë dhe / ose mbledhin në apollon.tv. Kjo politikë nuk është e zbatueshme për çdo informacion të mbledhur jashtë linje ose përmes kanaleve të ndryshme nga kjo faqe në internet. Politika jonë e privatësisë është krijuar me ndihmën e Gjeneratorit të Politikës së Privatësisë.

Pëlqimi
Duke përdorur faqen tonë të internetit, me anë të kësaj ju pranoni politikën tonë të privatësisë dhe pajtoheni me kushtet e saj.

Informacioni që mbledhim
Informacioni personal që ju kërkohet të jepni dhe arsyet pse ju kërkohet ta siguroni atë, do t’ju bëhen të qarta në pikën kur ju kërkojmë të siguroni informacionin tuaj personal.

Nëse na kontaktoni drejtpërdrejt, ne mund të marrim informacione shtesë për ju siç janë emri juaj, adresa e postës elektronike, numri i telefonit, përmbajtja e mesazhit dhe / ose bashkëngjitjet që mund të na dërgoni dhe çdo informacion tjetër që mund të zgjidhni të siguroni.

Kur regjistroheni për një llogari, ne mund të kërkojmë informacionin tuaj të kontaktit, duke përfshirë artikuj të tillë si emri, emri i kompanisë, adresa, adresa e postës elektronike dhe numri i telefonit.

Si i përdorim informacionet tuaja
Ne përdorim informacionin që mbledhim në mënyra të ndryshme, përfshirë këtu:

  • Siguroni, operoni dhe mirëmbani faqen tonë të internetit
  • Përmirësoni, personalizoni dhe zgjeroni faqen tonë të internetit
  • Kuptoni dhe analizoni se si e përdorni faqen tonë të internetit
  • Zhvilloni produkte, shërbime, veçori dhe funksionalitete të reja
  • Komunikoni me ju, drejtpërdrejt ose përmes një prej partnerëve tanë, përfshirë shërbimin ndaj klientit, për t’ju siguruar azhurnime dhe informacione të tjera në lidhje me faqen e internetit, dhe për qëllime marketingu dhe promovuese
  • Ju dërgoni email
  • Gjeni dhe parandaloni mashtrimet
  • Regjistroni skedarët

apollon.tv ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve të regjistrave. Këto skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analizave të shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet e referimit / daljes, dhe ndoshta numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me ndonjë informacion që mund të identifikohet personalisht. Qëllimi i informacionit është për të analizuar trendet, administrimin e faqes, ndjekjen e lëvizjes së përdoruesve në faqen e internetit, dhe mbledhjen e informacionit demografik.

Cookies dhe Fenerët e Uebit
Si çdo faqe në internet, apollon.tv përdor ‘cookies’. Këto cookies përdoren për të ruajtur informacione përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka hyrë ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe / ose informacione të tjera.

Për më shumë informacion të përgjithshëm mbi cookies, ju lutemi lexoni “Cilat janë cookies” nga Pëlqimi i cookies.

Cookie Google DoubleClick DART
Google është një nga një shitës i palëve të treta në faqen tonë. Ai gjithashtu përdor cookies, të njohur si cookies DART, për të shërbyer reklama për vizitorët e faqeve tona bazuar në vizitën e tyre në www.website.com dhe faqe të tjera në internet. Sidoqoftë, vizitorët mund të zgjedhin të refuzojnë përdorimin e cookies DART duke vizituar politikën e privatësisë së reklamave dhe rrjetit të përmbajtjes në Google në URL-në vijuese – https://policies.google.com/technologies/ads

Partnerët e Reklamimit Politikat e Privatësisë
Ju mund të konsultoheni me këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin nga partnerët reklamues të apollon.tv.

Serverat e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdor teknologji si cookies, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në apollon.tv, të cilat dërgohen direkt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe / ose për të personalizuar përmbajtjen e reklamave që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se apollon.tv nuk ka asnjë qasje ose kontroll mbi këto cookies që përdoren nga reklamuesit e palëve të treta.

Politikat e privatësisë së palës së tretë
Politika e Privatësisë e apollon.tv nuk zbatohet për reklamuesit e tjerë ose faqet e internetit. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të hollësishëm. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të hiqni dorë nga disa opsione.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve tuaja individuale të shfletuesit. Për të ditur informacione më të hollësishme rreth menaxhimit të cookie-t me shfletues të veçantë të internetit, ato mund të gjenden në faqet përkatëse të shfletuesve.

Të drejtat e privatësisë së CCPA (mos i shisni informacionet e mia personale)
Sipas CCPA, ndër të drejtat e tjera, konsumatorët e Kalifornisë kanë të drejtë të:

Kërkoni që një biznes që mbledh të dhënat personale të një konsumatori të zbulojë kategoritë dhe pjesët specifike të të dhënave personale që një biznes ka mbledhur për konsumatorët.

Kërkoni që një biznes të fshijë çdo të dhënë personale në lidhje me konsumatorin që një biznes ka mbledhur.

Kërkoni që një biznes që shet të dhënat personale të një konsumatori, të mos shesë të dhënat personale të konsumatorit.

Nëse bëni një kërkesë, ne kemi një muaj për t’ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni.

Të drejtat e mbrojtjes së të dhënave GDPR
Ne dëshirojmë të sigurohemi që ju jeni plotësisht të vetëdijshëm për të gjitha të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave. Çdo përdorues ka të drejtën e mëposhtme:

E drejta për qasje – Ju keni të drejtë të kërkoni kopje të të dhënave tuaja personale. Ne mund t’ju paguajmë një tarifë të vogël për këtë shërbim.

E drejta për korrigjim – Ju keni të drejtë të kërkoni që të korrigjojmë çdo informacion që ju mendoni se është i pasaktë. Ju gjithashtu keni të drejtë të kërkoni që ne të plotësojmë informacionin që ju besoni se është i paplotë.

E drejta për fshirje – Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të fshijmë të dhënat tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për të kufizuar përpunimin – Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të kufizojmë përpunimin e të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për të kundërshtuar përpunimin – Ju keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin tonë të të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për transportueshmëri të të dhënave – Ju keni të drejtë të kërkoni që të transferojmë të dhënat që kemi mbledhur në një organizatë tjetër, ose direkt tek ju, në kushte të caktuara.

Nëse bëni një kërkesë, ne kemi një muaj për t’ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni.

Informacioni i fëmijëve
Një pjesë tjetër e përparësisë sonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, marrin pjesë në, dhe / ose monitorojnë dhe drejtojnë veprimtarinë e tyre në internet.

apollon.tv nuk mbledh me dije ndonjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ne ju inkurajojmë fuqimisht të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona më të mira hiqni menjëherë informacionin e tillë nga të dhënat tona.

Ndalohet rreptësisht prodhimi i faqes ose i një pjese të saj pa kërkuar një leje të shkruar, nëse jo, kjo është një shkelje e të drejtave.