E ftuar mëngjesin e sotëm në “Wake Up” ishte astrologia e njohur, Meri Shehu, ku bëri parashikimin e yjeve për muajin korrik.

“Kemi pasur një hënë të bukur e të plotë që e shijuam dhe që ishte e madhe. Ndikimi ishte në Bricjap. Kjo do të thotë që tendenca për një ngritje sociale ose për ego, ose për kritika, ose për menaxhim, ose për dukje sociale është shumë e madhe”, tha Meri.

Dashi

Dashi ndikimin më të madh e kishte te karriera dhe te puna, aty u evidentua apo pa atë apokalipsin e vet. Domethënë çfarë pune kam, çfarë karriere kam ndjekur, ku jam me të gjitha. E në të njëjtën kohë mendohet se Dashi mund t’i jetë futur pak stres, i cili do të dalë nga data 17 e tutje, sidomos me çështje pune ose shëndetësore. Duke e bërë të pamundur ose duke shpenzuar energji në një mënyrë që nuk është e natyrshme për të. Plus pati edhe disa çështje ekonomike të vështira që do të vazhdojnë akoma, deri në mes të këtij muaji.

Demi

Me çështjet familjare vazhdojnë të kenë ende ca përballje të çuditshme, akoma nuk po gjejnë stabilitetin, në një marrëdhënie familjare ose ekonomike, ose proces intim. Sikur nja 2-3 ditë e shpëtojnë këtë gjë, relaksohen dhe pastaj do futen shumë fuqishëm në një marrëdhënie erotike apo personale. Aty duan të japin gjithçka. Por edhe një lloj dominance, sikur duan të kapin kohën e humbur, por do kenë ato pengesat. Por që do jenë erotikisht shumë të fortë dhe pretendohet që të bëjnë fëmijë ose duan të merren me fëmijë, ose të zgjidhin çështjen e një fëmije. E kanë shumë të rëndësishme këtë gjë.

Binjakët

Binjakët u morën shumë me çështjet ekonomike me këtë hënën e plotë, morën diçka dhe pretendohet të marrin akoma diçka për 10 ditë ose një trashëgimi, prurje nga të tjerët ose bashkëpunim. Por direkt me hënën e re fillon ajo tërheqja, sikur ja rrufit si fshesë elektrike. Del si një agrivitet anësor dhe ua rrufit gjithçka. Rreth datës 17 duhet të kenë kujdes kryesisht në atë çfarë shpenzojnë, çfarë investojnë dhe si ta menaxhojnë këtë rrjedhje ekonomike. Ndoshta duhet të bëjnë dhe një ndryshim final në mënyrën se si e kanë pretenduar. Edhe në çështjet familjare, kujdes aksidentet se Marsi futet në Virgjëreshë dhe për Binjakët ka të bëjë me një ambient familjar, ku aty një sherr i vogël dhe një shkëndijë e ndez të gjithën.