Klubi francez Paris-Saint-Germain, është duke u përballur me akuzat se ata kanë ushtruar presion mbi organizatorët e ‘Topit të Artë’ në mënyrë që Lionel Messi ta fitojë këtë çmim.

Siç raporton mediumi francez ‘Le Monde’, zyrtarë të klubit të PSG-së kanë bërë përpjekje që të ushtrojnë presion mbi Pascal Ferre, ish-shefin e revistës prestigjioze ‘France Football’ dhe organizatori i ‘Topit të Artë’.

Dyshohet se zyrtarët e klubit parisien janë munduar që të marrin mbështetjen e Ferre, përmes favoreve të ndryshme.