Kryeministri Edi Rama ka ftuar çdo të ri për t’u bërë pjesë e Forcave të Armatosura.

Krahas një mesazhi në rrjet sociale, Rama ka publikuar edhe një video ku shfaqej Armela Murati, pilotja e parë shqiptare, që u bë pjesë e Forcave të Armatosura duke ndjekur kursin e pilotit.

“Mirëmëngjes dhe me ftesën që ashtu si pilotja e parë shqiptare, Armela Murati që u bë pjesë e Forcave të Armatosura duke ndjekur kursin e pilotit, të vijoni aplikimin për mundësitë e shumta të karrierës brenda FA, në https://www.mod.gov.al/rekrutim/,ju uroj një ditë të mbarë”, shkroi Rama.