Kreu i qeverisë, Edi Rama ka pritur në takim ministirn e Jashtëm italian, Antonio Tajani, i cili ditën e sotme ka vizituar Shqipërinë.

Rama ka ndarë dhe një lajm të mirë pas takimit me Tajanin. Ai bën me dije se janë gati të firmosin marrëveshjen e pesnioneve me Italinë.

“Kryeministria – Me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Italisë, Antonio Tajani.

Dhe me lajmin e mirë se më në fuuuund jemi gati për firmosjen e Marrëveshjes së shumëpritur të Pensioneve të shqiptarëve në Itali”, shkruan Rama.