Kryeministri Edi Rama ka ftuar qytetarët që të vizitojnë plazhin e Semanit në Fier. Kreu i qeverisë thotë se ky vend është një tjetër destinacion turistik për këto ditë të nxehta.

“Dhe me ftesën për të vizituar plazhin e Semanit në Fier, një tjetër destinacion turistik për këto ditë të nxehta, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Kreu i qeverisë e shoqëron postimin e tij me një video nga plazhi i Semanit.