Reshjet e dendura të borës, që kanë nisur nga orët e mëngjesit, kanë vështirësuar qarkullimin në disa nga rrugët e Kosovës.

Qarkullimi i vështirësuar, si pasojë e reshjeve, ka krijuar një radhë prej gati 10 kilometër të automjeteve,nga Fushë Kosova deri në Sllatinë. Trafik ka edhe në magjistralen Prishtinë – Pejë.

Ministria e Infrastrukturës dhe Policia e Kosovës apelojnë shoferët për kujdes të shtuar për shkak të reshjeve të borës.

Ndërkohë, paralajmërohet se gjatë natës, për shkak të temperaturave të ulëta, mund të ketë akull në rrugë, duke e bërë më të vështirë qarkullimin e mjeteve.