Fillon puna për rigjenerimin e zonës së Pishë-Poros në Fier, pas zjarrit shkatërrues në verën që lamë pas.

Këtë lajm e ka bërë të ditur kryeministri Rama përmes një postimi në rrjetet sociale. Ai shprehet se ku program ka nisur në vitin dedikuar pyjeve.

“Mirëmëngjesi dhe me pamjet motivuese që vijnë nga fillimi i punës për rigjenerimin e zonës së Pishë-Poros në Fier, me një program që nis pikërisht në vitin dedikuar pyjeve, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan kryeministri Rama.