Reshjet e borës rikthehen në julglindje të vendit.

Gjatë natës ka pasur reshje me intesitet mesatar në zonën e Dardhës ku trashësia e saj i ka kaluar 5cm. Në terren prej orëve të para të mëngjesit po punohet për pastrimin e aksit rrugor.

Aktualisht këshillohet që qarkullimi të bëhet me goma dimërore dhe shpejtësi të reduktuar.
Në terren krahas mjeteve borëpastruese janë edhe patrullat e policisë rrugore që bëjnë këshillimin e drejtuesve të mjeteve.

Reshje ka pasur edhe në Qafën e Qarrit në drejtim të Ersekës, në Shtyllë, Mashkullore Vithkuq.