Këngëtari dhe moderatori Robert Berisha, së fundmi ka bërë lëmsh rrjetin me një foto që po qarkullon kudo. Me një vajzë seksi e ulur në prehrin e tij, fytyra e së cilës ende nuk është shfaqur, duket se ai ka rinisur një romancë të re.

Pas ndarjes nga këngëtarja Nora Istrefi, ai është përfolur shpesh për shumë romanca, mirëpo asnjëherë nuk ka pasur ndonjë reagim apo konfirmim.