Kristiano Ronaldo është shfaqur sërish para mikrofonave. Pas disa javësh të trazuara, ai shfrytëzoi rastin në një konferencë shtypi për të kërkuar keqardhjen e tij pasi u sanksionua për shkak të gjesteve të turpshme përpara tribunat e stadiumeve saudite.  “Nuk mund t’ju premtoj shumë, sepse jam njeri dhe asgjë nuk është perfekte dhe jeta përbëhet nga gabime, por është më mirë të pakësoni gabimet për të qenë më mirë. Disa njerëz i kuptojnë keq gjërat dhe veprimet e mia nuk kuptohen gjithmonë si duhet. Ajo që kam bërë më parë dhe për të cilën jam dënuar është keqinterpretuar.

Unë e respektoj vendin ku jetoj dhe kjo sjellje është normale në Evropë dhe ndonjëherë pasioni për lojën dhe entuziazmi të bëjnë të ndihesh keq. për të bërë gabime. Kush nuk bën gabime? Por unë nuk bëj asgjë të gabuar qëllimisht. Jam i lumtur që jam në Arabinë Saudite dhe jam i lumtur që përfaqësoj klubin Al Nassr. Për mua deri tani sezoni ynë është pozitiv për mendimin tim, sepse deri më tani kemi pasur mundësi në të gjitha turnetë”, përfundoi Ronaldo.