Partia Socialiste ka kërkuar nga Sekretariati i Etikës të marrë masa ndëshkimore për deputetët:
Bledion Nallbani, Gazment Bardhi, Flamur Noka dhe Asllan Dogjani.

Kërkesa i referohet situatës së krijuar në seancën e fundit në Kuvend.