Dy pushues nga Kosova, një 40 vjecar dhe një 30 vjecare kanë rrezikuar të mbyten ndërsa ndodheshin për pushime në bregdetin e Shëngjinit.

Kanë qenë të afërm dhe pushues të tjerë që kanë ndërhyrë dhe kanë nxjerr nga uji dy personat qe rrezikuan mbyjtjen.

Atyre u është dhënë njëhere ndihma e parë dhe më pas janë transportuar me urgjencë drejt Spitalit Rajonal të Lezhës.

Njëri prej tyre ndodhet në gjendje të rëndë.