Kryetarja e bashkisë së Durrësit, Emiriana Sako ka qenë e pranishme ditën e sotme në kongresin e Partisë Socialiste.

Sako shkruan në rrjetet sociale se gjatë fjalës së saj në kongres, ka prezantuar investimet dhe transformimin e qytetit të Durrësit drejt një qyteti turistik evropian.

Postimi i plotë:

Në kongresin e Partisë Socialiste te Shqipërisë.

Në fjalën time prezantova punën dhe investimet që kemi bërë deri tani në shërbim të qytetit dhe qytetarëve.

Po kështu e vura theksin tek transformimi i Durrësit drejt një qyteti turistik evropian në sajë të mbështetjes së fuqishme të qeverisë shqiptare dhe kryeministrit Rama me projektet madhore infrastrukturore strategjike.