Këtë të shtunë dhe të dielë vjen për të gjithë fëmijët në skenën e teatrit “Aleksandër Moisiu” në Durrës, shfaqja për fëmijët “Mister Stetoskopi”.

Shfqaja e veçantë që do të jetë argëtuese dhe informuese për vogëlushët, do të nisë në orët 10:30 dhe 11:30.

Njoftimi i plotë:

Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë (National Cultural Children Center) në bashkëpunim me Qendra Kulturore “A.Moisiu”, ju fton në një shfaqje të veçantë për të gjithë vogëlushët.

𝗠𝗜𝗦𝗧𝗘𝗥 𝗦𝗧𝗘𝗧𝗢𝗦𝗞𝗢𝗣𝗜
𝘙𝘦𝘨𝘫𝘪𝘢 | 𝘒𝘭𝘢𝘶𝘥𝘪𝘢 𝘔𝘪𝘬𝘦𝘭𝘪 𝘏𝘪𝘭𝘢
𝟮𝟰 & 𝟮𝟱 𝘀𝗵𝗸𝘂𝗿𝘁 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟬:𝟯𝟬 & 𝟭𝟭:𝟯𝟬
𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝗶 “𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀𝗮𝗻𝗱𝗲̈𝗿 𝗠𝗼𝗶𝘀𝗶𝘂”

Me aktorët:
Ermonela Alikaj | Albana Kocaj

Bileta & Rezervime
Tel & WhatsApp +355 683913813

𝑆𝘬𝑒𝘯𝑜𝘨𝑟𝘢𝑓𝘪𝑎 | 𝐾𝘭𝑎𝘶𝑑𝘪𝑜 𝐺𝘫𝑒𝘳𝑔𝘫𝑖
𝘒𝑜𝘳𝑒𝘰𝑔𝘳𝑎𝘧 | 𝘍𝑎𝘵𝑗𝘰𝑛 𝑆𝘶𝑙𝘴𝑡𝘢𝑟𝘰𝑣𝘢
𝘔𝑢𝘻𝑖𝘬𝑎 | 𝐴𝘥𝑟𝘪𝑎𝘯 𝘏𝑖𝘭𝑎

Rruazat e bardha, vaksinat balerina, kukullat, skenografia, muzika dhe koreografia ju presin në një shfaqje argëtuese por dhe informuese gjithashtu.