Një tjetër vatër zjarri ka rifilluar këtë pasdite sërish nga zona e Kakodhiqit, bashkia Finiq.

Ndërkohë që është vënë nën kontroll zjarri mbi Delvinë, ku janë djegur shumë drurë pyjorë.

Zona e Kakodhiqiz ku është riaktivizuar zjarri është shumë e vështirë pasi nuk ka rrugë për të shkuar mjetet zjarrfikëse.

Punonjës të sherbimit zjarrfikës nga Finiqi, Delvina dhe Saranda operojnë me mjete rrethanore.