Këngëtaret Bleona Qerreti dhe Shkëndije Mujaj kanë qenë në krye të rekordeve të vitit 2012 për të nxjerrë në shesh gjithçka nga trupi dhe pjesët e tyre intime.

Nuk ka mbetur prapa as Gentiana Gjalpi, ish pjesëmarrësja e Big Brother Albana.

Që të tre këto personazhe kanë mbushur faqet e shtypit rozë për një kohë të gjatë në këtë vit që po mbyllet dhe e kanë konsoliduar peshën e tyre në opinion publik.