Në një zbulim tronditës në rrjetet sociale! Shanga Forsberg, gruaja e mesfushorit të shquar të New York Red Bulls, Emil Forsberg, ka njoftuar ndarjen e tyre të afërt.

Njoftimi u bë përmes një postimi në Instagram, ku Shanga akuzoi futbollistin se ka neglizhuar detyrat e tij familjare dhe se i ka ‘fantazma’ ato që nga transferimi i tij në Shtetet e Bashkuara.

Emil Forsberg, u ngjit shpejt në rolin e kapitenit te Red Bulls, duke ndihmuar skuadrën për një fillim emocionuese 3-1-1 këtë sezon.

Megjithatë, deklarata e Shanga sugjeron një kontrast të fortë midis suksesit të tij profesional dhe përgjegjësive personale.

Ajo theksoi mungesën e komunikimit nga Forsberg që nga zhvendosja e tij në SHBA, duke e lënë atë dhe dy fëmijët e tyre në Suedi të ndihen të izoluar dhe të pambështetur.

Duke shprehur ndjenjat e saj, Shanga theksoi vështirësinë për të marrë vendimin për t’u ndarë pas gati dy dekadash së bashku.

Pavarësisht dashurisë dhe mbështetjes së saj të qëndrueshme për Forsberg, ajo u ankua për ndjenjën e marrë si të mirëqenë dhe të anashkaluar, duke përmendur jetën e tij të sapogjetur në Nju Jork si një katalizator për mosmarrëveshjet e tyre martesore.

Çifti, i cili kishte 19 vite bashkë dhe u martua në vitin 2016, tani e gjen veten në një udhëkryq, teksa proceset ligjore për divorcin po afrohen. Ndërsa Forsberg ende nuk e ka adresuar publikisht situatën, ai mbetet i fokusuar në detyrimet e tij profesionale.