Shërbimet e Komisariatit nr.2 në Tiranë kanë arrestuar dy punëtorët dhe inxhinierin e pallatit të kompanisë Arlis sh.p.k. për rrëzimin e skelës ku të plagosur mbetën dy kalimtarë. Ata dyshohen se kanë shkelur rregullat e mbrojtjes në punë.

Dy punëtorët kanë qenë në skelë duke punuar kur u kanë rënë nga duart shufrat metalike dhe elementë të tjerë ndërtimi që ndikuan në rrëzimin e skelës.

Ndërsa inxhinieri akuzohet se nuk ka ndjekur punimet dhe nuk ka monitoruar masat për mbrojtjen në punë.