Sofia Vergara ka përdorur rrjetet sociale për të treguar format e saj të admirueshme trupore.

Me anë të një bikini të veçantë, gjatë pushimeve të saj në Miami, aktorja kolumbiane, e njohur falë serialit ‘Modern Family’, shfaqet e mahnitshme.

40-vjeçarja e postoi këtë foto me përshkrimin: “Pushime!” Sofia Vergara po kalon disa ditë në Miami së bashku me të fejuarin e saj Nick Loeb dhe me disa pjesëtarë të familjes.