Gjykata e Posaçme ka shtyrë për ditën e shtunë në orën 12:00, masën në ngarkim të Sali Berishës, ndërsa ndaj tij SPAK ka kërkuar “arrest në shtëpi” dhe ndalim komunikimi.

Gjatë ditës së sotme, avokatët kërkuan sërish përjashtimin e gjyqtares Irena Gjoka, duke pretenduar se ajo ishte në konflikt interesi.

Kërkesa për përjashtimin e gjyqtares Irena Gjoka pritet të depozitohet në Gjykatë gjatë ditës së nesërme, kërkesë e cila do të shqyrtohet nga një tjetër gjykatëse e kësaj gjykate.