Gjykata e Lartë ka vendosur që më 5 mars rë zhvillohet seanca për kërkesën e SPAK që kërkon rikthimin në qeli të dhëndrit të ish-kryeministrit Sali Berisha, Jamarbër Malltezi.

Malltezi u lirua nga qelia me masën e sigurisë “arrest shtëpie”. Ndërkohë SPAK depozitoi rekurs në Gjykatën e Lartë.

Sali Berisha dhe Jamarbër Malltezi po hetohen për privatizimin e ish-kompleksit Partizani.