SPAK ka vënë nën hetim deputetin e Partisë Demokratike, Asllan Dogjani. Mësohet se hetimet ndaj demokratit po kryen për fshehje pasurie.

Lidhur me çështjen, SPAK ka kërkuar informacione në disa institucione. Pak ditë më parë Dogjani u paraqit në SPAK dhe është marrë në pyetje.

Deri më tani ende nuk ka një reagim nga deputeti demokrat.