Për të gjithë volgëlushët e Durrësit, në fundjavë është rezervuar një suprizë e bukur.

Në skenën e Teatrit “Aleksandër Mosiut”, në orën 11:00 do të zhvillohet shfaqja “Fuqia e Dëshirave”.

Shtëpiza e vogël prej druri, të cilën gjyshi e ndërtoi për Kenin dhe Mein kur ata ishin të vegjël, do të zhduket si me magji. Sa hap e mbyll sytë ajo do të shndërrohet në një pallat të madh ku kati i parë do të jetë një dhomë e madhe e mbushur plot me videolojra.

Postimi i Teatrit të Durrësit:

Një surprizë në këtë fundvit për të gjithë vogëlushët. 🤩

FUQIA E DËSHIRAVE 🏠

𝘈𝘶𝘵𝘰𝘳𝘦 & 𝘙𝘦𝘨𝘫𝘪𝘴𝘰𝘳𝘦 | Greta Baci

𝘒𝘰𝘴𝘵𝘶𝘮𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘦 & 𝘚𝘬𝘦𝘯𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘦 | 𝘈𝘯𝘴𝘪 𝘚𝘩𝘵𝘦̈𝘮𝘣𝘢𝘳𝘪

Interpretojnë:

𝗞𝗲𝘃𝗶𝗻 𝗥𝗿𝗮𝗽𝗮𝗷 | 𝗔𝗿𝗹𝗶𝗻 𝗖𝗮𝗽𝗶 | 𝗦𝗶𝗹𝘃𝗮𝗻𝗮 𝗟𝗶𝗸𝗮𝗷

𝟮𝟯 & 𝟮𝟰 𝗱𝗵𝗷𝗲𝘁𝗼𝗿 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟭:𝟬𝟬

📍 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝗶 “𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀𝗮𝗻𝗱𝗲̈𝗿 𝗠𝗼𝗶𝘀𝗶𝘂”

Shtëpiza e vogël prej druri, të cilën gjyshi e ndërtoi për Kenin dhe Mein kur ata ishin të vegjël, do të zhduket si me magji. Sa hap e mbyll sytë ajo do të shndërrohet në një pallat të madh ku kati i parë do të jetë një dhomë e madhe e mbushur plot me videolojra.

A janë videolojërat aq interesante, sa të zëvendësojnë lojrat e vërteta? 🤔

ℹ️ Info, Bileta & Rezervime 👇

𝗧𝗲𝗹 / 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯

📣 Oraret për tërheqjen e biletave janë:

E Martë – E Premte 09:00 – 12:00

E Martë – E Enjte 17:30 – 19:00

Teatri Shetites Çajupi

Teatri Aleksander Moisiu Durres