Gjykata e Tiranës dënoi me 50 vite burg në total babë e bir Faik e Shkëlzen Bucin për vrasjen e vajzës së familjes Eglantina Buci.

Gjykata ka pranuar kërkesën e prokurisë.

Për vrajsen e vajzës së tij me 25 vite burg është dënuar Faik Buci dhe 25 të tjera është dënuar Shkëlzeni.