PS kërkon masa ndëshkimore për disa deputetë të opozitës, pas tensioneve dje në Kuvend.

Socialistët kërkojnë përjashtimin e disa deputetëve të opozitës, ndërsa pritet të dërgojë kërkesën në Sekretariatin e Etikës.

Në seancën e ditës së djeshme deputetët e opozitës mblodhën karriget te “Foltorja” e Kuvendit dhe ndezën flakadanë në sallën u zhvillohen seancat plenare.