Partia Socialiste ka kërkuar nga Sekretariati i Etikës përjashtimin e dy deputetëve të opozitës, Edi Palokës dhe Petrit Dodës.

PS kërkon masë disiplinore pas përplasjeve të ndodhur në Kuvend, në seancën e 8 shkurtit.

Pritet që Sekretariati të mblidhet sot ne 15:30 për të marrë vendim.