Një person i paidentifikuar ka kryer një vjedhje në një dyqan ushqimor në Fier.

Ngjarja ka ndodhur gjatë natës, në lagjen “Apollonia”, ku autori ka thyer xhamat e dyqanit dhe ka marrë 5 mijë lekë.

Po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit.