Në shtëpinë e ‘Big Brother Vip 3’ është zhvilluar një debat i ashpër mes Roza Latit dhe Romeo Veshajt.

Ky i fundit i ka kërkuar Rozës të mos bëjë pyetje personale ndaj banorëve, dhe përgjigja e saj ka acaruar Romeon.

Ai e ka cilësuar njeri të keq, ndërsa Roza nuk ka lënë pa e replikur.

Diskutimi:

Roza: Është një lojë. Mos e merr personale. Është lojë.

Romeo: Si pse e marr personale? Me mua s’ke lojë. Me mua e ke personale direkt. Jo ti, po që të gjithë këtu.

Roza: Kije personale sa të duash. Sa i ke ti këmbët e ngulura me rrënjë të ngulura në tokë aq i kemi edhe ne.

Romeo: Për ça e thua këtë? Për ça? Jam i brendshëm unë? Këtu do të dalësh? Kaq e keqe je o zemra? Kaq e keqe je? Ti je e zezë! Je super e zezë! Ik o njeri i zi!