Ditën e sotme janë parashikuar të luhen 3 ndeshje në kuadër të kampionatit europian.

Në orën 15:00 do të luhet Gjeorgji-Republika Çeke dhe në orën 18:00 Turqi-Portugali, të cilat janë pjesë e grupit F. Në orën 21:00 do të luhet sfida e grupit E, Belgjikë-Rumani.

Këto janë sfidat e fundit të ndeshjeve të dyta në grupe. Nga e diela nisin ndeshjet e treta të grupeve ku skuadrat e të njëjtit grup do të ndeshen në të njëjtin orar.