Më 4 dhjetor, Venusi hyn në Akrep. Ky gjendje tranziti sjell një energji të re, pasion dhe forcë, veçanërisht në lidhjet romantike. Në përgjithësi, ky dhjetor do të shoqërohet nga një periudhë transformuese për disa shenja të Zodiakut. Këto shenja mund të zbulojnë se dashuria po shfaqet në jetën e tyre muajin e fundit të vitit.

Demi
Të jesh i sunduar nga Venusi do të thotë që ta ndjesh më thellë këtë periudhë tranzitore. Me energjinë e vazhdueshme të Mërkurit në Bricjap, që ju nxit të hiqni dorë nga marrëdhëniet që nuk ju bëjnë të ndiheni mirë, tani po krijoni hapësira për partneritete më të kënaqshme. Ju keni një dëshirë për intimitet me njerëz të rinj, por një dëshirë edhe për të provuar veten në një marrëdhënie tjetër. Duket se po krijoni atmosferën që do të tërheqë njerëzit e duhur në jetën tuaj.

Peshorja
Kur energjia e sundimtarit tuaj, Venusit dhe Mërkurit në Bricjap, ju bëjnë thirrje të përqendroheni në dashurinë dhe kujdesin për veten, ky kalim do të ketë një ndikim të rëndësishëm tek ju. Do të ndiheni sikur marrëdhëniet tuaja po intensifikohen dhe është e rëndësishme të mbani mend që t’i jepni përparësi vetes gjatë asaj kohe. Pushoni, mbusheni veten me dashuri dhe përqendrohuni te vetja – dashuria e duhur do t’ju vijë kur të jeni gati dhe të plotësuar.

Akrepi
Ky tranzit do të jetë mjaft domethënës për ju, Akrepa! Do të tërhiqeni për të thelluar lidhjet që keni dhe kjo periudhë vjen me shumë pasion dhe intensitet. Mos lejoni që tendencat tuaja të xhelozisë dhe posesivitetit të mbizotërojnë çdo ndjesi tjetër. Jini të sigurt në lidhjet tuaja dhe shfrytëzoni energjinë joshëse që ndjeni. Në këtë mënyrë do të tërhiqeni nga shumë adhurues.