Ashraf Hakimi humbi stërvitjen me PSG-në dhe sipas RMC Sport ai u paraqit në gjykatë për të bërë një deklaratë në lidhje me rastin e dyshuar të përdhunimit.

Mbrojtësi 25-vjeçar u paraqit në gjykatë për të bërë një deklaratë në lidhje me rastin e dyshuar të përdhunimit.

Ai u padit se kishte kryer marrëdhënie seksuale, pavarësisht kërkesave të vazhdueshme për të ndaluar.

Për policinë franceze, e reja ka thënë se ka mundur të çlirohet pasi ka goditur me shqelma Hakimin dhe ka kërkuar ndihmë nga një mik.