Disa ditë më parë Drini Zeqo u largua nga shtëpia e ‘Big Brother’ duke hequr dorë nga çmimi i madh. Ai nuk zbuloi arsyen e largimit të tij, por tha vetën se ishte një çështje familjare.

I ftuar ditën e sotme në “Shqipëria Live” Drini Zeqo, Drini u shpreh se ka ende dëshirë për t’u rikthyer në “BBV3” dhe nënkuptoi se mundësia ekziston.

Drini: Po e shijoja dhe jam gati ta shijojë prap
Erjona: Çdo të thotë kjo?

Drini: E kam një biletë kthimi Lori Caffe

Arjoni: Nëse Ledioni live do të bënte ftesën për tu kthyer

Drini: Dëshira është… është një aventurë shumë e bukur
Erjona: Po pasi ke mësuar disa gjëra jashtë

Drini: Nuk mendoj se kam mësuar shumë se dhe ata që u futën më vonë nuk po bëjë ndonjë gjë të madhe