Është pezulluar nga detyra gjyqtarja Arnisa Këlliçi.

Këshilli i Lartë Gjyqësor mori këtë masë pasi  Prokuroria e Tiranës njoftoi ditën e sotme se Këlliçi është marrë e pandehur për kallëzim të rremë dhe falsifikim dokumentesh lidhur me një kërcënim të drejtuar ndaj saj, por që rezultoi se ishte shkruar nga ajo vetë.

Sipas informacioneve, Komisioni Disiplinor ka propozuar dhe shkarkimin e gjyqtares