Princ Leka ka shuar përfundimisht dilemat rreth ndarjes me bashkëshorten e tij, Elia Zaharia.

Nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, Princ Leka deklaron publikisht se martesa ka marrë fund dhe se të dyja palët kanë rënë dakord ta zgjidhin atë në gjykatë.