Në Gramsh shënohet viktima e parë nga pickimi i bletës.

Tefik Koçi 63 vjec, banues në qytetin e Gramshit kishte shkuar të punonte tokën e tij dhe është sulmuar nga bletët, konkretisht nga një koshere e cila ishte pranë tokës së tij.

Pickimet i ka marrë në fytyrë dhe në krahë. Ndonëse u dërgua me urgjencë në spital, 63-vjeçari nuk mundi të mbijetojë.