Konflikti mes dy vëllezërve mëngjesin e sotëm në fshatin Qukas i Vjetër ka rezultuar në vdekjen e Haziz Musait.

Fillimisht, dy vëllezërit janë konflktuar fizikisht, teksa 70-vjeçari e ka goditur Nazifin me mjet prerës sëpatë.

Ndërsa më pas 77-vjeçari ka marrë armën dhe e ka qëlluar me plumb në kokë vëllanë e tij Haziz Musain.