LOS ANGELES- Aktori amerikan, Jack Klugman, i cili është shfaqur në seri të njohura televizive në vitet 1970 dhe 1980, ka vdekur në moshën 90 vjeçare.

Djali i tij ka bërë të ditur se Klugman ka ndërruar jetën të hënën në Los Angeles.

Klugman ka qenë i njohur për rolin e tij në seritë “Odd Couple” në vitet 1970.

Ai po ashtu ka luajtur rolin kryesor në seritë “Quincy, M.E.”.

Klugman ka humbur zërin si pasojë e kancerit në fyt në vitet 1980.

Më vonë është trajnuar për të folur dhe është kthyer në aktrim në vitet 1990.