Ka vdekur si pasojë e një infarkti në moshën 44-vjeçare ish- ambasadori i Maqedonisë së Veriut në Danimarkë, Naim Memeti. Memeti ka qenë ambasador i Maqedonisë në Danimarkë në vitin 2014-2018.

Naim Memeti ka lindur në Tetovë në vitin 1978, dhe ka qenë ambasador i dërguar nga Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI).

Memeti ka vdekur si pasojë e infarktit duke u falur në Xhami dhe lajmi ka shokuar familjen dhe miqtë e tij.