Mëngjesin e sotëm, kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj, është thirrur nga prokurorët e Posaçmën për t’u marrë në pyetje, por SPAK e ka lënë në pritje.

Duket se Veliaj ka ardhur një orë më herët në ambientet e SPAK, ndaj edhe do t’i duhet të presë deri sa të vijë orari.

Raportohet se Veliaj, po pret te hyrja e SPAK dhe është ulur te vendi i policit.