Këngëtarja shqiptare me famë ndërkombëtare Dua Lipa ka surprizuar nxënësit e klasës së gjashtë në shkollën ku ajo ka studiuar në fëmijërinë e saj.

Së bashku me gazetarin e BBC, Dua ka shkuar në këtë shkollë dhe para nxënësve ka treguar përvoja të ndryshme që ajo ka pasur. Një ndër to ishte gjatë një shfaqje në shkollë, Dua nuk kishte marrë rolin që ajo dëshironte.

Gjithashtu nxënësit i treguan Duas aftësitë e tyre të aktrimit, ndërkohë që ajo i dëgjonte me vëmendje. Mesazhi më i rëndësishëm që Dua Lipa ndau me nxënësit është se “ me përpjekje dhe pasion, të gjitha ëndrrat mund të bëhen realitet”.