Dy pasagjerë filluan një përleshje me grushte në një fluturim në jugperëndim të destinuar për në Hawaii më 12 shkurt.

Sipas NBC News, incidenti ka ndodhur në një avion që po largohej nga Oakland, Kaliforni.

Video tregon një burrë me një kapele bejsbolli duke qëndruar në rreshtin e avionit dhe duke u përplasur me një burrë që qëndron në një rresht sediljesh.

Pasagjeri i dytë duket se e godet të parin në krahun e tij përpara se i pari të përgjigjet duke i hedhur një grusht në fytyrë me krahun e djathtë dhe më pas disa grushta të tjera.