Rrënoja, ndërtesa të shkatërruara dhe makina të shkatërruara kudo. Kështu duket qendra e Gazës pas javësh bombardimesh.

Disa gazetarë të medias turke Anadolu publikuan një video nga makina e tyre ku tregojnë se çfarë ka mbetur nga rrugët e qytetit gjatë orëve të para të armëpushimit izraelito-palestinez, raporton La Repubblica.