Mbreti Artur kthehet në shtëpi dhe këtë e bën në një mënyrë unike.

Ish-ylli i Juventusit, Bajernit dhe Barcelonës mbërriti në stadiumin Monumental në Kili me një helikopter, ndërsa më pas hipi mbi një kalë, me një kurorë në kokë dhe një shpatë në dorë.

Ai përqafoi rolin e familjes mbretërore, duke hipur mbi një kalë i stolisur si Mbret, të kompletuar me një kurorë dhe shpatë.

Më pas Vidal nisi menjëherë të përshëndeste tifozët që ishin mbledhur për ta pritur atë, pasi Vidal vendosi të kthehej te klubi Colo-Colo, ku hodhi hapat e parë në futboll.

Pas 16 vitesh e gjysmë larg, tani Arturo Vidal është rikthyer duke entuziazmuar tifozët e Colo-Colo, që kishin mbushur stadiumi.

Madhështia e mbërritjes së Vidal në stadiumin Monumental i shtoi një prekje shkëlqimi teatror ngjarjes.  

Kreshendo emocionale arriti kulmin kur rreth 35,000 spektatorë shpërthyen në duartrokitje, duke i bërë jehonë adhurimit të tyre për Vidalin.

I prekur nga kjo pritje, Vidal iu përgjigj me mirënjohje, duke ndarë gëzimin duke hedhur bluza dhe topa në turmën e ngazëllyer.

Nuk ishte thjesht një prezantim i një lojtari; ishte një spektakël që bëri jehonë me pasionin dhe entuziazmin që ndez futbolli.