Vis Pupa duket se ky thumba për kolegen e tij, Olta Gixhari. E para vlen për lojën e saj në Big Brother dhe e dyta ajo që duket më e rëndë, është fakti që ai e cilëson një aktore të keqe.

Gjatë një bisede me Luizin, Pupa tha se Olta ka aktruar që në puntatën e parë të Big Brother duke shtuar gjithashtu për kolegen e tij se aktron edhe  keq. Ndërsa sa i takon lojës së Luizit, ai e ka cilësuar këngëtarin si një lojtar të sinqertë.

Olta ishte të shtunën në nominim së bashku me Kiara Titon dhe mes tyre “betejën” e fitoi Olta.

Visi ishte një nga banorët që tha se nuk e donte Oltën brenda shtëpisë së Big Brother.