Gjykata e Tiranës ka lënë në burg 4 te miturit, të cilët dyshohet se janë konfliktuar dhe kanë qëlluar me thikë dhe vranë 18 vjecarin, Aureljo Dervishit, ngjarje e ndodhur pak ditë më parë në zonën e Shkozës.

Avokatët e të miturve kanë kërkuar burg me afat 30 ditor, me qëllim për të përcaktuatr se kush ka qëlluar më thikë, kërkesë të cilën Gjykata e refuzoi.

Sipas mbrojtësve, sherri ka qënë banal dhe gjithçka ka ndodhur në kushtet e vetëmbrojtjes.