Mbrëmjen e djeshme, 22-vjeçari Gëzim Sinomati, mbeti viktimë, pasi u qëllua për vdekje me snajper, teksa ishte në ballkonin e banesës së tij në Vlorë.

Është publikuar fotoja e viktimës, i cili ishte kthyer në Vlorë për festat e fundivitit dhe më pas do largohej drejt Belgjikës, ku jetonte, Gëzim Sinomati.

Ai ishte duke pirë cigare në ballkon, kur është qëlluar nga një distancë e afërt me snajper.

Policia ka gjetur edhe një makinë të tipit BMW, të djegur në brendësi të lagjes “24 Maji”.

Mësohet se rreth 10-15 persona janë pyetur në polici për ngjarjen që ndodhi të dielën në mbrëmje.

Ata janë kryesisht familjarë të viktimës, por edhe persona që mund të kenë parë autorin.

Në dëshminë e tyre nuk është se kanë treguar diçka reale që mund të ndihmojë për ngjarjen në fjalë.

Autori ngjarjes ka qenë thuajse i padukshëm në kryerjen e këtij krimi.