“Washington Post” ka bërë një artikull, ku sugjeron 12 destinacionet perfekte për vitin 2024. Prestigjiozja “Washington Post” ka futur edhe Shqipërinë, në një nga vendet që ia vlen për ta vizituar gjatë këtij viti.

“Në rivierën shqiptare mund të gjeni një konstelacion qytetesh të vogla si Dhërmiu”, shkruan gjiganti mediatik pa lënë jashtë liste edhe Tiranën për eksperienca të jashtëzakonshme të kulinarisë dhe historisë”, shkruan Rama në rrjetet sociale.